A projekt tartalmának rövid leírása:
Vállalkozásunkat 2017. március 31. napján alapítottuk azzal a céllal, hogy régiónkkal a kisüzemi sörtermékeket megismertethessük, a hazai kisüzemi sörkultúra nyugat-magyarországi képviselőivé váljunk. Ezen lépésekkel csúcsminőségű termékeket juttatunk a fogyasztókhoz, amelyek hosszabb távon a kisüzemi termékekbe vetett bizalom kiépülésével a disztribútori és végfelhasználói szinten, a mindennapos kínálat részét képezhetik.
Küldetésünket mi sem foglalja össze jobban, mint az az elhivatottság, hogy elérhető áron fogyasztóink olyan élményekben részesülhessenek, amelyek az addigi fogyasztói szokásaikat újraformálják, alapjaiban változtatják meg.
A társaság a tevékenységét Fertőhomokon, az ott tervezett látványfőzdében fogja végezni. Termelési kapacitás optimalizálása érdekében cégünk erjesztő tartályok vásárlását, valamint a magas minőségben előállított termékek sikeres piacra vezetése céljából teljes arculat-építést valósított meg.
Így az eszközbeszerzés keretében 2db Technológiához tartozó, egyenként 1200 literes tartályra, 1db Technológiához tartozó 600 literes tartályra tett szert, amiknek a helyszíni telepítése, és a rendszer felállítása megtörtént.
A marketing tevékenységek eredményeként elkészült a brand alapját képező logó, illetve kísérő marketing anyagként a névjegykártya-mintája, illetve levelezések során alkalmazandó lábléc-minta. Ugyanebben a körben megvalósult a termékek forgalomba helyezéséhez és a fogyasztói tájékoztatáshoz elengedhetetlenül szükséges termékcímkék tervezése, valamint a sörfőzdét és termékeit bemutató weboldal specifikálása, grafikai tervezése, programozása.
A támogatás továbbá nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a sörfőzde 2 db termék fejlesztését valósíthassa meg, illetve 1 fő munkavállalót teljes munkakörben alkalmazhasson a sikeres működés érdekében.
A projekt tartalmának rövid leírása:
A projekt átfogó céljainak megvalósításával, a vállalt tevékenységek elvégzésével a minőség és innováció jegyében tetten érhető gazdaságfejlesztés történt társaságunknál, amely a térség turisztikai kínálatát hivatott bővíteni, valamint a térség turisztikai kínálata színvonalának megőrzését és erősítését szolgálja. Fejlesztéseink négy területen történtek meg: kerékpárosbarát szolgáltatás keretében, a kitelepülési szolgáltatásaink vonatkozásában, továbbá bártechnikai és büfé-konyhai eszközöket szereztünk be.
A kerékpárosbarát szolgáltatóként a 2db kerékpártámasz és 1 db szerelőállványok beszerzésével egyértelműen betagozódunk a Fertő-tavat megkerülő kerékpáros útvonal kiemelkedő szolgáltatói közé. Mivel vendégeink Sörházunkat kerékpárral is könnyűszerrel megközelíthetik, a kerékpárokat az ott tartózkodás ideje alatt már biztonságban tudhatják. Mindezek megvalósításával méltóképpen segítjük a Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetséggel közösen elérni kívánt szakmai és turisztikai célokat.
A kitelepülési szolgáltatásunk sikeres nyújtásával termékeink ismertebbé válhattak az országban, azon belül is leginkább a régióban: környékbeli települések rendezvényein kiállítóként hatalmas sikereket értünk el. A támogatásnak köszönhetően beszerzett 2 db sörcsapunk segítségével tehát Sörházunk falain kívül is kiszolgálhatjuk vendégeinket. Kitelepüléseink során használt molinókkal, roll-up-al és strandzászlókkal már egy egységes arculatot mutatva nyújthattuk és nyújthatjuk a későbbiekben is minőségi szolgáltatásainkat.
Sörházunkon belüli bártechnikai fejlesztéssel a vendégek kiszolgálásának magas szintjét érhettük el. Forgalomban kapható, jelenleg 4 féle sörünket már 2 db fix állású 4 csapos sörtoronyból csapolhatjuk, amiknek működtetéséhez szervesen kapcsolódó vízhűtéses sörhűtő, söremblématartók, a söröshordók sörtoronyra történő csatlakozását segítő KEG-fejek, illetve szén-dioxid reduktor is beszerzésre kerültek. Az üveges kiszerelésű söreink szakszerű hűtése, és hűtött állapotában történő értékesíthetősége érdekében a vendégtérben egy hűtővitrint is kihelyeztünk. A vendéglátás működéséhez továbbá elengedhetetlen volt egy nagyobb teljesítményű tányér- és pohármosogató beszerzése is.
Vendégtereink klimatizálását és levegőztetését a projekt keretében klímaberendezésekkel oldottuk meg, nagyban javítva a Sörházba érkezők komfortérzetét télen és nyáron.
Büfé-konyhánkhoz szükséges eszközök beszerzésével már ételek készítése is lehetségessé vált. Ebben 1db hűtött és 1db fagyasztó munkaasztal, indukciós főzőlap, konvekciós sütő, elektromos szeletsütő és kontakt grill lesz a segítségünkre.
A támogatás továbbá lehetőséget nyújtott ahhoz, hogy teljes munkaidőben további 1 munkavállaló legyen a Sörház működésének segítésére.