Pályázat - VP6-19.2.1.-5-3-17

Szentkői - A kőbe vésett ízvilág - Minőségi fejlesztés Fertőhomok központjában

Kedvezményezett neve:
Szentkői Sörház Kft.
Pályázati felhívás neve, kódszáma:
VP6-19.2.1.-5-3-17 Alpokalja-Fertő táj Vidékfejlesztési Egyesület – Gazdaságfejlesztés a Vidék Minősége jegyében A Vidék Minősége-Alpokalja-Fertő táj védjeggyel rendelkező termelők és szolgáltatók tevékenységének fejlesztése
A projekt címe:
Szentkői – a kőbe vésett ízvilág – minőségi fejlesztés Fertőhomok központjában
A projekt azonosítószáma:
1928507736
A támogatás összege:
4.000.000,- Ft
A támogatás mértéke:
50%
A projekt időtartama:
2018. október 1 – 2019. szeptember 15. és 2019. szeptember 16. - 2021. szeptember 29.

A projekt tartalmának rövid leírása:

Vállalkozásunkat 2017. március 31. napján alapítottuk azzal a céllal, hogy régiónkkal a kisüzemi sörtermékeket megismertethessük, a hazai kisüzemi sörkultúra nyugat-magyarországi képviselőivé váljunk. Ezen lépésekkel csúcsminőségű termékeket juttatunk a fogyasztókhoz, amelyek hosszabb távon a kisüzemi termékekbe vetett bizalom kiépülésével a disztribútori és végfelhasználói szinten, a mindennapos kínálat részét képezhetik.

Küldetésünket mi sem foglalja össze jobban, mint az az elhivatottság, hogy elérhető áron fogyasztóink olyan élményekben részesülhessenek, amelyek az addigi fogyasztói szokásaikat újraformálják, alapjaiban változtatják meg.

A társaság a tevékenységét Fertőhomokon, az ott tervezett látványfőzdében fogja végezni. Termelési kapacitás optimalizálása érdekében cégünk erjesztő tartályok vásárlását, valamint a magas minőségben előállított termékek sikeres piacra vezetése céljából teljes arculat-építést valósított meg.

Így az eszközbeszerzés keretében 2db Technológiához tartozó, egyenként 1200 literes tartályra, 1db Technológiához tartozó 600 literes tartályra tett szert, amiknek a helyszíni telepítése, és a rendszer felállítása megtörtént.
A marketing tevékenységek eredményeként elkészült a brand alapját képező logó, illetve kísérő marketing anyagként a névjegykártya-mintája, illetve levelezések során alkalmazandó lábléc-minta. Ugyanebben a körben megvalósult a termékek forgalomba helyezéséhez és a fogyasztói tájékoztatáshoz elengedhetetlenül szükséges termékcímkék tervezése, valamint a sörfőzdét és termékeit bemutató weboldal specifikálása, grafikai tervezése, programozása.

A támogatás továbbá nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a sörfőzde 2 db termék fejlesztését valósíthassa meg, illetve 1 fő munkavállalót teljes munkakörben alkalmazhasson a sikeres működés érdekében.